Vreme čitanja: oko 1 min.

Atraktivna srpska pevačica izdominirala u dresu Vojvodine na Karađorđu, pa poslala jaku poruku navijačima

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako pitate Marinu, Voša će ove sezone osvojiti Kup

  • 2

Fudbalski klub Vojvodina 6. marta slavi 110 godina postojanja, ali su u međuvremenu već dobili čestitku od atraktivne srpske pevačice Marine Visković!

Marina je, naime, nedavno imala jednu foto sesiju u dresu Stare dame i tom prilikom je Voši poželela rođendan i dosta sreće u nastavku sezone.

Takođe, Marina je kroz čestitku za rođendan poručila i to da će Vojvodina ove sezone osvojiti Kup, dok je navijače pozvala da u subotu dođu na stadion i podrže ekipu na prolećnoj premijeri protiv lučanske Mladosti.

Inače, Marina je svojevremeno priznala da je i sama trenirala fudbal.

- Oduvek sam želela da budem golman i ta želja mi se ostvarila tokom osnovne škole. Međutim, posle nekog vremena pomislila sam kako lopta nije za devojčice... Da sam nastavila da treniram, sigurno bih bila veoma uspešna. I dan-danas mnogo volim fudbal - poručila je pevačica pred početak Mundijala u Kataru.

Kada je u pitanju sama Vojvodina, tim je jesenji deo sezone završio na 7. mestu sa 28 bodova. Jednim manje od četvrtoplasiranog Čukaričkog. A upravo će Brđani biti Vošini rivali u četvrtfinalu Kupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruja

    5. februar 2024 | 12:48

    Pod 1 ko je ova uopste? 2 poruka je toliko jaka da samo sto nisam pao sa stolice .....🤣🤣🤣

  • Joksa

    5. februar 2024 | 12:27

    E i da Voši napokon nešto krene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA