≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bila jedna od najatraktivnijih teniserki, posle porođaja se ugojila 22kg, a sad je izdominirala na gala večeri

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dominika Cibulkova uspela da se izbori sa viškom kilograma

  • 0
Dominika Cibulkova Foto: BRANISLAV RAČKO / News and Media / Profimedia

Bivša slovačka teniserka Dominika Cibulkova, koja je tokom aktivne karijere važila za jednu od najatraktivnijih na VTA turu, a posle odlaska u penziju posvetila se porodici i ostvarila kao majka.

Ona i njen suprug Mihail Navara, pojavili su se u javnosti na ceremoniji koja je organizovana u Slovačkoj za najboljeg sportistu 2023. godine i tu je ukrala šou.

Cibulkove neko vreme nije bilo u javnosti, a poslednji put kada su je videli imala je ozbiljan problem sa viškom kilograma zbog druge trudnoće.

I sama je rekla da se opustila posle druge trudnoće, da je uživala u kalorijama i hrani, ali je počela samoj sebi da se ne dopada, pa je odlučila čvrsto da se posveti svom telu.

Za osam meseci izgubila je 22 kilograma i ponovo se vratila u formu, pa je mogla da zasija i na gala događaju u svojoj zemlji.

- Doći ću u formu, postavila sam svoj lični cilj i izazov. Smršaću 22 kilograma za 8 meseci. Ovo je stvar koja mi je u ovom trenutku veoma važna. Bilo je sjajno biti trudna, dojiti malog 7 meseci i živeti veoma kaloričan život, ali rekla sam sebi da i ja želim da se dopadam sebi, želim da se osećam dobro. Iako mi Mihal kaže da mu se sviđam, radim to uglavnom zbog sebe - objavila je svojevremeno Cibulkova i očigledno uspela u ovom ličnom izazovu.

Pogledajte i neke od njenih fotografija iz perioda kada su je smatrali jednom od najatraktivnijih:


(Telegraf.rs)

Video: Ne zna se da li su izazovnije cice ili pogled: Prelepa teniserka zabavlja se s drugaricom na plaži

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA