≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Reperka na Superboulu oduševila: Zadnjica joj je glavni adut, a provokacijama i golim fotkama izluđuje fanove

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naravno, radi se o Ajs Spajs, koja je poznata upravo po svom "odnosu" prema fanovima na društvenim mrežama

  • 3

Protekle večeri je za ljude u SAD-u jednostavno vreme stalo, pošto su bili svedoci još jednog Superboula, njihovog 58. po redu, gde su Kanzas Siti Čifsi odbranili titulu osvojenu i prošle godine, pošto su ovoga puta u Las Vegasu bili bolji od San Francisko Fortinajnersa sa 25:22 posle produžetka.

Kao i obično, Superboul je privukao ogromnu pažnju u Americi, gde je i nacionalni sport, ali osim toga, dosta ogroman broj ljudi i na čitavom svetu je pomno pratio duel Čifsa i Fortinajnersa u ovom najskupljem i najspektakularnijem događaju u godini.

Takođe, Superboul i svake godine na svom stadionu ugleda ogroman broj zvezda iz svih sfera života, glumce, glumice, pevače, pevačice, jednostavno, svi žele da budu viđeni i da budu deo spektakla, dok je ove godine na tribinama viđena i zanosna Ajs Spajs, koja već neko vreme jednostavno osvaja svojim pesmama, ali i zgodnim izgledom, kao i provokativnim nastupima.

Isis Naja Gaston iliti Ajs Spajs bila je u društvu Ešli Avinjon, Tejlor Svift i Blejk Lajvli, te u svakom slučaju nije bilo moguće da se ne primeti.

Ubrzo su se na drutšvenim mrežama počele deliti i slike s pitanjem - koja od njih je zapravo "ukrala šou".

Mišljenja su različita, dok je Ajs zasigurno jedna od najpoznatijih mladih zvezda na čitavom svetu, pogotovo zbog načina na koji se odnosi prema fanovima, ali i slika koje objavljuje na svom Instagram profilu i na kojima nekada i nema odeće.

Inače, Ajs Spajs je rođena 2000. godine i to prvog januara, dok je kao mala bila prinuđena da odrasta sa ocem koji je takođe bio reper, dok je majka radila kao prodavac automobila kada je sa 17 godina dobila Naiju.


Već sa sedam godina je počela da sluša hip-hop, dok joj je inspiracija bila Niki Minaž, koja je postala poznata upravo na sličan način kao i Ajs Spajs sada.

Na sceni se probila tokom 2023. godine sa brojnim hitovima, između kojih sz bahveći "Boy's liar Pt. 2" sa Pink Pantres, kao i pesma Karma koju je odradila upravo sa Tejlor Svift.

(Telegraf.rs)

Video: Ceo svet sinoć ispratio 58. Superboul: Atmosfera u Vašingtonu pred spektakl

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA