Vreme čitanja: oko 2 min.

Vraća se najlepša teniserka sveta: Neće vam biti dobro kad joj vidite fotografije, 6 meseci nije pomerala noge

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Atraktivna ruskinja se oporavlja od povrede

  • 2
Vitalija Dijačenko Foto: Romain Biard/DPPI/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Titulu najlepše teniserke sveta posle penzionisanja Ane Ivanović i Marije Šarapove sasvim sigurno zaslužila je ruska teniserka Vitalija Dijačenko, koja se nije preterano istakla na terenu, ali je mamila uzdahe mnogih kada god se pojavi na turnirima.

Njen najveći uspeh na Grend slemovima bio je plasman u treće kolo Vimbldona, dok jena Rolan Garosu dva puta prolazila prvo kolo.

Na Vimbldonu je 2018. godine savladala Mariju Šarapovu duelu dve ruske lepotice.

Osvojila je jednu VTA titulu u karijeri, a naviši renking bio joj je 71. mesto na svetu u singlu, dok je u dublu bila na 2011. mestu.

Zanimljivo je da joj svojevremeno nije dozvoljeno da se ukrca na avion za Korziku preko Varšave u aprilu 2023. godine, kada je zbog rata Rusije i Ukrajine poljska aviokompanija odbila da joj izda karte za let, pa se zbog toga nije pojavila na turniru.

Vitaliju smo u poslednje vreme sve manje viđali na najvećim turnirima. Uglavnom je igrala čelendžere i turnire slabijeg ranga, a poslednji je odigrala još u maju 2023. godine, kada se i povredila i napravila veliku pauzu.


Nedavno je ponovo aktivnija na Instagramu, pa se moglo videti da je duže vreme boravila u Rimu. Tom prilikom je gledala i utakmice Lacija i Rome na Olimpiku i uživala u lepotama "večnog grada" i italijanske kuhinje.

Ipak, njen boravak u Rimu je zapravo zbog oporavka posle operacije koju je imala.

- Šest nedelja kasnije počeli smo da pomeramo noge - napisala je ona tokom snimka koji je objavila na "storiju" na Instagramu iz teretane sa svojim fiziom.

Posle nekoliko nedelja specijalnog tretmana u Rimu, sudeći po snimcima, deluje da bi uskoro mogla da se vrati na teren. Očigledno atraktivna Ruskinja ne želi da kaže zbogom tenisu i da dopusti da završi karijeru zbog povrede, što je za poštovanje, iako može da živi i odlično zarađuje samo od reklama kao zaštitno lice mnogih kompanija koje reklamira.

Tokom boravka u Rimu objavila je i neke provokativne fotografije kojima je želela da pokaže da joj se telo vraća u savršenu formu, pa ih pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    13. februar 2024 | 16:42

    Vidi se iz avion da joj plasticno lice katastrofa gde ide danasnja moda i sta su spremne sve da urade

  • Srdjan

    14. februar 2024 | 10:16

    Devojke je prelepa!!!Sve pohvale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA