≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka bivšeg prvaka Evrope i sveta "šokirala" snimkom za Dan zaljubljenih

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žad je ponovo na ivici provokacije

  • 0
Žad Lebef Printskrin: Instagram/jade_leboeuf

Otac joj je bio legenda Čelsija, prvak sveta i Evrope sa Francuskom, ali nju sport nikada nije interesovao i svoju strast našla je kao influenserka koja je uvek na granici provokativnog!

U pitanju je Žad Lebef, ćerka nekadašnjeg defanzivca Franka Lebefa koji je sa Plavcima osvajao trofeje u periodu od 1996. do 2001. godine. Takođe, bio je član Trikolora koji su 1998. i 2000. uzeli zlato na SP i EP.

Nije ovo, ipak, priča o Franku, već o njegovom ćerki Žad koja je na Dan zaljubljenih okačila jedan i te kako provokativan video na svojim društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jade 🩶 (@jade_leboeuf)

Ova 33-godišnja lepotica napravila je "spontani" video na kom se snimala kako se oblači za izlazak sa dečkom, a gde je uglavnom bila samo u donjem rublju.

Upravo je Žad i reklamirala to donje rublje, da bi na kraju obukla prelepu haljinu preko njega. A da "šok" bude veći, dok je na ruku stavljala prsten i sat, u krupnom kadru "sevnula" je i igračka za odrasle koja se takođe reklamirala.

Lebefova ćerka ima oko 240.000 pratilaca na Instagramu i uglavnom je poznata po tome što na pomenutoj mreži kači provokativne fotke.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA