Vreme čitanja: oko 1 min.

Napustila je hokej i postala model za odrasle, ali Mikajla i dalje "topi led" kad se pojavi na njemu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog velikih grudi, njena popularnost raste iz dana u dan

  • 1

Dok je igrala hokej, Mijala Demaiter je svojim izgledom bukvalno "topila led" i bila je najseksi hokejašica na svetu! Međutim, svoju prvu ljubav ne zaboravlja ni sada, kada uspešno gradi karijeru modela!

Naime, Mikajla često ume da se javi u seksipilnom izdanju sa leda, kao što je to slučaj od pre nekoliko dana, mada je pažnju javnosti najviše ponovo privukla zbog januarskog seta fotografija u crnom donjem rublju.

Na društvenim mrežama ima oko 3,2 miliona pratilaca, a koliko joj popularnost raste govori i podatak da je na leto 2022. imala "samo" milion pratilaca.

Mikajla je bila golman "Bluvoter Hoksa" iz Otave, da bi u međuvremenu postala poznati model, dok za usluge na "Onlyfans" mreži naplaćuje skoro 17 dolara mesečno.

Njena objava da napušta hokej svojevremeno je izazvala veliku pažnju, ali je pomenuta devojka donekle bila i primorana na to zbog operacije kolena koju je imala. A s obzirom na to da ima ogromne grudi, odlučila je da "sreću" potraži u drugoj branši.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA