≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatica udata za fudbalera tzv. Kosova, kršila epidemiološke mere, a danas uživa u luksuzu

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pohvale na račun izgleda dobija svakodnevno

  • 4

Hrvatska manekenka Anđela Šimac u fokus javnosti dospjela je 2021. kad je dečku, tadašnjem igraču Dinama Lirimu Kastratiju priredila rođendan sa petnaestak ljudi dok su na snazi bile epidemiološke mere. Ipak, mnogo veću pažnju danas privlači svojim izgledom, zbog kojeg ima više od 100.000 pratioca na društvenim mrežama.

Anđela je sada u braku sa fudbalerom, sa kojim ima dete, a zbog svojih oblina ušla je u raspravu sa nekim od pratioca koji su je "prozivali" zbog "pozadine". Tada je, da bi dokazala da nema silikonske implante, dotografisala istu iz različitih uglova.

- Pikaso ne bi mogao nacrtati ovu figuru - napisao je jedan od pratioca ispod fotografije koju je objavila pored bazena. Takođe, veliki je ljubitlej skupocenih krpica, torbica, i nakita.

Uverite se i zašto:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neobičan iz Republike Srpske njima mnogo mrske

    25. februar 2024 | 11:15

    Sve to nekako,ali što je kršila epidemiološke mjere to je neoprostivo 😂😂😂

  • Delija

    25. februar 2024 | 11:01

    Ja se jos pitam sto su nas zakljucavali? Sta im je znacilo od 17h do 5 ujutro da nas zakljucaju ako špartamo po 8 sati po gradu i blejimo po kaficima. Sta ce da nas zastite ako smo se mi vec zarazili.

  • Kraljevčanin

    25. februar 2024 | 11:08

    Pa šta joj fali što je prekršila histerične covid mere. Jaka stvar, ne znam samo kojoj bidali su pale napamet takve glupe mere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA