≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prelepa Rumunka zavela Buldožera (84), osvajača Rolan Garosa "teškog" 2 milijarde: "Plakala bih na jahti"

S. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Objasnila je šta je čini srećnom...

  • 23
Ion Țiriac, aurette Atindehou Innocencia Foto: Instagram/laurette_atindehou, Oscar J Barroso/DPPI/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rumunska manekena Lauret Atindehu voli lagodan i luksuzan život, bez briga, a to i ne krije. Tako, pre sadašnje veze sa fudbalerom Magaje Gajom, bila je u vezi sa starijim milijarderom Jonom Cirijakom. 

Čuveni Cirjak, koji je tokom karijere nosio nadimak Buldožer iz Brašova, jedan je od malobrojnih milijardera među sportistima. Njegovo društvo, i te kako je prijalo lepotici koja je u jednom potkastu ispričala i zašto:

- Da, ja sam materijalista! Volim milionere, gospodine! Šta hoćete ako ih volim? Mogu li reći da ih ne volim? Ne nužno milionere! Volim muškarce... sada idem opet da kupim šešire. Volim muškarce sa statusom. Volim da se osećam dobro. Jeste li videli kako se žena oseća pored milionera, muškarca sa parama? Drugačije je, kao da je njeno - počea je i nastavila:

- Kao da cvetaš, daje ti dobru energiju. Kao da je život lepši. Hoćete da vam lažem da nije lepo? Hoćete da budemo licemeri? Radije bih plakala na jahti u Monaku nego u kolima kod mog oca na selu. Hajde da budemo ozbiljni. Ni ja nisam direktno stigla do milionera, upoznala sam ovog i onog, ali ne rezoniram. I tamo mi se sviđa.

- Neću reći gde sam procvetala, jer znate gde. Bilo je lepo sa privatnim avionom, siđeš, pokupi te vozač. Bilo je divno. Vrlo je teško pristupiti: moraš biti lepa, pametna, znati kako da pričaš, znati kada da ćutiš, znati kako da se šališ, imati osećaj za humor. Poslovni ljudi su veoma pod stresom i moraš imati takt, znati kako da se učiniš prijatnom, biti vedar.

Osećala sam se kao "Kraljica kraljica"! Da nisam bila posebna i izuzetna, da li bi me gospodin Ciri i dalje gledao? Šta ako ne bih bila lepa i pametna? - otkrila je Lauret Atindehu o podkastu "Tare de tot".

Da podsetimo, Cirjak novac nije zaradio samo od tenisa, naročito ne od turnira, kojih i nije osvojio mnogo tokom karijere. U singlu je osvojio Minhen 1970. goidine, a iste godine došao je i do pehara u dublu na Rolan Garosu.

U dublu je bio uspešniji i tu je osvojio ukupno 22 titule, ali je gotovo sav novac napravio po završetku karijere. Sve to mu je donelo zarado od oko 230.000 evra. Ipak, posle karijere postao je uspešan biznismen.

Bio je uspešan agent nekolicine tenisera, uključujući i Borisa Bekera u vreme kada je bio broj 1, zatim Štefi Graf, Marata Safina, Gorana Ivaniševića... Od toga je sjajno zarađivao, ali je gro svog bogatstva stekao tek posle devedesetih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    25. februar 2024 | 11:56

    Slika i prilika danasnjih zena! Nista cudno,samo sto neka ima vise srece (mnogo lepsa od ostalih) a neka manje!!!

  • Maja

    25. februar 2024 | 12:20

    Može tako još par godina dok je jako mlada, a onda sledi smena generacija, dolaze mlađe isto tako lepe...

  • Situirani gospodin

    25. februar 2024 | 11:40

    Cura je bomba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA