Vreme čitanja: oko 1 min.

Tvrdila je da je imala aferu sa Nejmarom posle SP, sada je osvojila bizarnu titulu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I dalje je svi povezuju sa Brazilcem

  • 0
Fernanda Kampos Printskrin: Instagram/Fernanda Campos

Brazilska manekenka Fernanda Kampos dobila je svoje parče slave 2023. godine, kada je javno poručila da je imala intimne odnose sa Nejmarom!

Fernanda je tada istakla da je flert sa reprezentativcem Brazila počeo preko Instagrama tokom Mundijala u Kataru i da su se u junu našli u luksuznom stanu u Sao Paolu, da bi sada došla do titule u jednom bizarnom takmičenju.

Naime, Fernanda je pobedila na takmičenju "Najlepša vagina", gde je dobila oko 65.000 glasova navijača širom Brazila. Takođe, mediji pišu, sa su mišljenja influensera i fotografa odigrali ključnu ulogu.

- Koristim puno hidrantnog ulja i radim samo lasersko uklanjanje dlaka. Ne koristim brijač i vruć vosak. Imam male tajne, psole depilacije kupam se u ledenoj vodi - otkrila je svoju intimu ova devojka.

Kao i mnoge devojke iz njene branše, tako i Fernanda ima nalog na "Onlyfans" platformi. Stekla je određenu popularnost, ali je i dalje svi vezuju za to navodno vreme provedeno sa Nejmarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA