≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok priznanje poznate sportske novinarke: "Rekli su mi da sam ružna za kamere, muškarci su me vređali"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, njena karijera traje toliko godina

  • 0
Bjanka Vestvud Printskrin: Instagram/biancawestwood

Poznata sportska novinarka Bjanka Vestvud, iako preko 20 godina ima uspešnu karijeru, priznala je da je na početku trpela vređanja kako nije dovoljno lepa da se pojavi na televiziji.

Tokom razgovora za jedan podkast, dugogodišnja članica "Skaj Sporta", trenutno zaposlena u "Talk Sport", je dala šokantnu ispovest.

- Kada sam radila test ekrana pre mnogo godina rečeno mi je da nisam dovoljno privlačna za Skaj Sport Njuz I deo mene je pomislio: "Zašto moram da budem privlačna? Ako tamo ima nekih neprivlačnih muškaraca..." Rečeno mi je da mora da postoji određena vrsta simetrije u ženskom licu, a ja to nisam imala. Zanimljivo je da sam godinama kasnije na televiziji završila samo sa svojim licem. I nije bilo važno što je jedna obrva bila viša od druge - objasnila je poznata 49-godišnja novinarka.

Otkrila je i da posle njenog prvog emitovanja „primila stotine i stotine poruka od muškaraca."

- Govorili su mi da sam govno, da sam beskorisna, da sam stara, da sam ružna, da ne znam ništa o fudbalu. Pitali su s kim sam spavala? Kako sam dobila ovaj posao? Obradila sam stotine i stotine utakmica, intervjuisala stotine igrača i trenera. Nažalost, nisam zaradila dovoljno novca da se penzionišem.

(Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA