Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka 5. tenisera sveta pokazala tanga kupaći i moćne tetovaže, svi su se okretali za njom

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sofija je u SAD stigla kako bi pratila Sašu Zvereva

  • 5
Sofija Tomala Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nemačka glumica Sofija Tomala, inače devojka tenisera Aleksandera Saše Zvereva, naterala je skoro sve na plaži u Majamiju da se okreću za njom!

Obučena u široku crnu košulju i kratke pantalone, Sofija nije privlačila nikakvu pažnju, ali se sve promenilo kada se skinula na plaži.

Ova atraktivna lepotica ostala je u crnom tanga kupaćem, dok su dodatan sjaj njenom savršenom telu davale i moćne tetovaže.

Sofija je u SAD stigla kako bi Zvereva, inače 5. igrača sveta, pratila na Sanšajn Dabl turneji. U Indijan Velsu Nemac je ispao od Karlosa Alkaraza, dok će u Majamiju startovati protiv Feliksa Ože-Alijasima.

Saša i Sofija su u vezi od avgusta 2021. godine, a pomenuta glumica je osam godina starija od njega.

Navodno su se susreli tokom jednog TV šoua, gde su zajedno bili gosti i moguće je da su se tada strasti rasplamsale, a poznaju se već četiri godine preko zajedničkog prijatelja.

Zverev nije prvi poznati sportista sa kojim je u vezi, pre toga je bila u ljubavi sa nemačkim golmanom Lorisom Karijusom.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pokretni kiosk

    22. mart 2024 | 11:55

    Kakve bre moćne tetovaže, izgleda ko gušter s’njima.

  • Mima

    22. mart 2024 | 11:45

    Niti lepa niti nešto mnogo zgodna za svoje godine i izgleda mnogo starije od njega, ona je snjim da bi.se pisalo o njoj a on nema mozak.

  • Co21

    22. mart 2024 | 11:47

    Kada je onaj jadnik Loris Karius primio one nesretne golove, brze-bolje ga je sutnula, da ne bi i ona trpela "sramotu" kao devojka ne bas popularne osobe. Toliko o doticnoj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA