≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od najlepših teniserki sveta i GS šampionka objavila sliku bez grudnjaka i opčinila muškarce

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Garbinje Muguruza više od godinu dana nije odigrala meč, ali na društvenim mrežama ostavlja jak utisak

  • 2
Garbinje Muguruza Foto: AP/Tanjug

Nekada prva teniserka sveta, Garbinje Muguruza, već neko vreme je van terena i poslednjih godina ozbiljno kuburi sa povredama i lošim rezultatima, pa je odlučila da se povuče sa VTA tura neko vreme.

Poslednji meč imala je još u januaru 2023. godine, posle serije od šest vezanih poraza, nakon čega je odlučila da se povuče neko vreme.

Već duže od godinu dana navijači željno iščekuju povratak dvostruke Grend slem šampionke, koja je osvojila Rolan Garos 2016. i Vimbldon 2017. godine.

Čak se i sa društvenih mreža povukla na neko vreme.

Dok uveliko traje veliki turnir u Majamiju, Muguruza odmara na Mauricijusu, gde je odsela u luksuznom hotelu One&only, gde noćenje košta od 1.000 do 3.000 evra u zavisnosti od toga kakav je smeštaj odabran i koliko je luksuzan.

Ali, Muguruzi to ne predstavlja problem, jer je tokom karijere samo od tenisa zaradila 25.000.000 dolara, a na to treba dodati i zaradu od reklama i sponzorstava.

Pošto je svojevremeno bila šampionka na dva Grend slema, ukupno osvojila 10 titula i bila prva teniserka sveta, a uz to je i jedna od najlepših na VTA turu, cifre od zarade od sponzora su sigurno velike.

Dok navijači čekaju da je ponovo vide na terenu, ona ih je počastila vrelim fotkama sa Mauricijusa, gde je objavila izuzetno provokativne fotografije na kojima nije imala brus, pa su joj se grudi ocrtale i nije ostavljeno mnogo mašti na volju.


Pogledajte i sami fotografije koje su očarale njene navijače, koji joj udeljuju komplimente na Instagramu zbog izgleda:

(Telegraf.rs)

Video: Ruskinja opet pokazala da je jedna od najlepših teniserki sveta a zbog jedne fotke zvali je Hulk

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA