Vreme čitanja: oko 2 min.

NOVA NAGRADNA IGRA JE POČELA – Osvojite VIP karte za meč Engleska – Srbija, letovanje u Turskoj, iphone 15

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kladijator vam donosi borbu za robne nagrade u iznosu od 10.000.000 dinara!

  • 1
Admiral Bet Foto: Promo/ AdmiralBet

Gladijatori su bili borci u drevnom Rimu koji su se u areni sukobili kako sa životinjama, tako i međusobno, jedni sa drugima. Gladijatorske borbe su se vodile prsa u prsa, a tako će biti i narednih 6 nedelja, kada će umesto mačeva, ljubitelji sportskog klađenja ukrstiti tikete i boriti se za robne nagrade vredne 10.000.000 dinara.

Naime, priliku da postanete Kladijator ćete imati od 6. aprila od 8.00 časova ujutru, kada počinje prvi od šest sedmodnevnih ciklusa. Na kraju svakog ciklusa 10 najbolje rangiranih Kladijatora će osvojiti sjajne robne nagrade, kao što su VIP karte za meč Srbija - Engleska na EURO 24, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods ili 100 litara Carlsberg piva, dok na kraju šestonedeljnog pohoda najbolje plasiranom igraču sleduje i kvad.

Igrači će se u svakom od šest 6 sedmodnevnih ciklusa rangirati prema najvećoj pogođenoj kvoti na dobitnom tiketu, a borbe će se voditi sve do 20. maja do 7:59 časova. Jedini preduslov da se takmičite i postanete Kladijator je da imate otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Spremite se za borbu, naoružajte se za lov na najveću nedeljnu kvotu i dokažite da ste među najboljima!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA