Vreme čitanja: oko 1 min.

Gvardiola protiv Reala nosio sat koji košta 1,3 miliona evra: Pokazao ga je na meču sa Zvezdom, ima ih samo 50

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je "Rišar Mil Kalibar 27-01"

  • 7

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola "uhvaćen" je u utorak veče u Madridu kako, tokom meča sa Realom, na ruci ima sat vredan 1,3 miliona evra!

Španac je nosio jedan od najekskluzivnijih satova koji mogu da se kupe, njegov službeni naziv je "Rišar Mil Kalibar 27-01" koji je, inače, posebno kreiran za Rafela Nadala.

Britanski mediji pišu da ih u svetu ima samo 50 proizvedenih, kao da sadrži turbilon mehanizam sa ručnim namotavanjem i sa otvorenim dizajnom koji pokazuje zupčanike i kazaljke unutra.

Pomenuti model je onborio rekord kada je u pitanju najlakš mehanički sat svih vremena, a težak je 18,83 grama, uključujući i kaiš. Zanimljivo, Pep je ovaj sat nosio i na utakmici između Crvene zvezde i Sitija u decembru.

Mančester Siti, konferencija za medije Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    10. april 2024 | 19:10

    Па!?? Шт је проблем? Човек има велика примања и може себи да приушти! Зашто би ово била сензаационална вест!? Сензација би била да носи кинески дигитални од 2 долара!

  • 534

    10. april 2024 | 19:30

    Sat. Sprava za merenje vremena. Nosi se na zglobu ruke, najčešće leve. Zašto ta sprava treba da košta toliko? Jel moj sat od 200 € ne pokazuje tačno vreme?

  • Vladimir Paroški

    12. april 2024 | 17:52

    Napis'o bi ja komentar na ovu vest, ali bojim se da će d' me vode u 'apsanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA