≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata novinarka uhvaćena sa 10. teniserom sveta: On je čekao u "besnoj mašini", zajedno su napustili zabavu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do pre dva meseca bila je u vezi sa Tonijem Parkerom

  • 1
Aliz LIm Printskrin: X/@lobdowntheline

Iako je Toni Parker to početkom februara javno objavio, njegov kraj veze sa atraktivnom Aliz Lim nekako je prošao "ispod radara" i možda bi tamo i ostalo da se na društvenim mrežama nije pojavio zanimljiv video snimak!

Aliz, bivša teniserka koja sada radi kao novinarka Eurosporta, "uhvaćena" je kako zajedno sa Grigorom Dimitrovim u "besnom automobilu" napušta jednu zabavu u Monte Karlu.

Neko je snimao Dimitrova koji je sedeo za volanom i čekao, da bi se Aliz u međuvremenu pojavila u kadru - kako trči ka automobilu kada ga je ugledala.

Sa štiklama na sebi, te crnom topu i mini suknji, Aliz je dotrčala do suvozačevog mesta i sela je pored Griše, dok je jedna od njenih drugarica očigledno negodovala to što je bivša Parkerova devojka uradila.

Aliz i Toni su bili zajedno tri godine, ova Francuskinja je nedavno javno pohvalila Novaka Đokovića da je veliki džentlmen, a mediji u Bugarskoj pišu da su ona i Grišo dugi prijatelji. Mada, doduše, navode i to da su ih mediji godinama povezivali.

Lim je svojevremeno bila 135. teniserka sveta, ali je pre pet godina "usporila" kada je u pitanju igračka karijera - i to zbog povrede lakta. U međuvremenu se okrenula radu na televiziji i uspela je brzo da se domogne velike scene.

Nju su ranije za jednu od najlepših teniserki sveta i poredili su je sa Anom Ivanović. Svojevremeno je bila u vezi sa teniserom Žeremijem Šardijem, da bi od početka 2021. godine uplovila u romansu sa NBA legendom Tonijem Parkerom.

Kada je u pitanju televizijska karijera, na veliku scenu je uplovila na Australijan openu 2022. godine. Zamenila je Barbaru Šet u studiju i vodila je program sa Matsom Vilanderom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA