≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dekolteom je "usijala" Mundijal 2010. godine, sada radi za Only fans, odlično joj ide i evo kako izgleda

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Larisa je prava zvezda u Paragvaju...

  • 0

Larisa Rikelme postala je poznata širom sveta kada se pojavila tokom Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine sa mobilnim telefonom između grudi, koje su se isticale u dubokom dekolteu majice u bojama reprezentacije Paragvaja. Tada. važila je za svetsku senzaciju i bila je jedna od prvih asocijacija tadašnjeg Mundijala.

Uz to, društvene mreže su se usijale, a, kako stvari stoje i 14 godina kasnije, Larisa ume da privuče veliku pažnju.

Danas se bavi novinarstvom i manekenstvom, ali i drži obuke na platformi Onlyfans za sve žene iz Paragvaja kako bi naučile kako pravilno koristiti ovu platformu za postavljanje sadržaja koji svaka od njih stvara.

Poziv poznate Paragvajke naišao je na veliko interesovanje, posebno u ženskom sektoru, a ona je to proslavila putem svojih društvenih mreža, zahvaljujući svima koji su došli da učestvuju u obuci.

- Moj prvi radni seminar u Paragvaju bio je pravi uspeh. Uskoro sledi drugo izdanje. Sa velikim uspehom, zahvaljujem se svim ljudima koji su prisustvovali. Hvala vam što ste mi dozvolili da uđem u vaša srca i budem svoja -  objavila je Larisa na svojoj Instagram stranici.

Manekenka, koja već razmišlja o tome da organizuje slične radne susrete u Paragvaju, dodala je u svom prethodnom komentaru:

- Bila sam dirnuta kada sam videla da ste se rastužili do suza. To je bio moj cilj. Da shvatite da, uprkos svemu, moramo nastaviti hrabro dalje. Hvala vam na svemu.

(Telegrfrs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA