Vreme čitanja: oko 1 min.

Poleti Super Helijem i uživaj u novoj avanturi!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaigraj Super Heli i prepusti se novoj dozi užitka!

  • 0
Helikopter Foto: Pixabay

Da li su vam nedostajale neodoljive promocije koje će proleće učiniti još zanimljivijim? E pa, predstavljamo vam jednu od njih - u toku je PROLEĆNI LET U MERIDIANU - vreme je da se pridružite.

Od vas se traži samo jedno, uživajte uz popularnu igru Super Heli i možete osvojiti deo paketa od 2.000 FREEBETOVA svakodnevno. Svakog dana će padati KIŠA FREEBETOVA 200 puta dnevno, svaki put za po 10 najbržih igrača.

Klikom na taster sa "žutim poklonom" koji se nalazi u opciji chat unutar igre preuzimate svoj freebet. Aktivirajte poklon klikom na opciju "freebets" i uživajte u zabavi. Svaki poklon možete isplatiti na KEŠ RAČUN kada kvota na igri Super Heli dostigne 1.95 ili više od toga.

Uživajte tokom magičnog maja, ekskluzivno u Meridianu!

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete. I to nije sve – već samom registracijom i deponovanjem novca ulazite u trku za VAUČER U VREDNOSTI OD 10.000 EVRA ZA OPREMANJE STANA!

Iskoristite sjajnu priliku i osvojite vrhunske nagrade!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA