Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od najlepših teniserki sveta došla u Srbiju: Oduševila se zbog jedne stvari u Beogradu

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ruska igračica se i dalje oporavlja od operacije stopala, a mnogi se nadaju da će je uskoro videti na terenu

  • 1
Vitalija Dijačenko Foto: instagram.com/vdiatchenko8/

Vitalija Djačenko već neko vreme nije na VTA turu, a dok je takva situacija pokušava da se oporavi od operacije koju je imala u oktobru 2023. i da se vrati na teren.

Obilazila je razne klinike u Evropi, koristila je situaciju što ne igra i da obiđe mnoga mesta i proputuje, bila je kao gledalac u Monte Karlu na Mastersu, a zanimljivo je da je sada glavnom gradu Srbije - Beogradu.

Ruska teniserka, koja važi za jednu od najlepših na svetu, trenutno je u našoj prestonici, "tagovala" se u jednom restoranu na Dorćolu, a očigledno joj se u Beogradu baš sviđa.

- U Beogradu je sve ukusno - napisala je ona uz fotografiju stola na kojem je bilo tradicionalne hrane u vidu pljeskavice i prženih paprika, salate, predjela...

Vitalija Dijačenko Foto: instagram.com/vdiatchenko8/

Beograd inače ima u svojoj ponudi izuzetne restorane i tradicionalno hrana u Srbiji oduševi sve goste, a tako je bilo i sa Vitalijom.

Njeni navijači sigurno se nadaju da će uskoro da se vrati na teren i da će je gledati na terenu. Do tada, možda je neko od njenih fanova i sretne na ulicama Beograda.

(Telegraf.rs)

Video: Ruskinja opet pokazala da je jedna od najlepših teniserki sveta a zbog jedne fotke zvali je Hulk

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA