Vreme čitanja: oko 2 min.

Pojačane kvote i bonus od 3. para su stigli u AdmiralBet

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte najnoviji specijalitet iz naše kuhinje!

  • 0
AdmiralBet Foto: Promo/ AdmiralBet

Kako se sezona u svim najjačim ligama bliži kraju, vreme je da i mi podignemo igru na viši nivo! Sve vas ljubitelje sportskog klađenja od sada u okviru AdmiralBet ponude očekuje nova bonus šema koja vam uvećava dobitke već od 3. para, ali to nije sve!

Pored darežljivije bonus šeme kojom možete osetno da uvećate vaš potencijalni dobitak sa svega 4-5 parova na tiketu, uz maksimalnu visinu bonusa na broj parova do 701%, AdmiralBet je spremio još jednu prečicu do uvećanih dobitaka – Pojačane kvote.

Pojačane kvote će biti vidno označene na online ponudi, kao i na tiketima, dok se u listama neće videti, ali će biti dostupne na kladomatima. Ove kvote će najčešće biti u sklopu ponude za mečeve najjačih sportskih takmičenja i uvek će biti jasno označene na sajtu AdmiralBeta, tako što će biti podvučene žutom bojom. Na isti način će biti naznačene i na online tiketu, dok će na štampanim tiketima biti samo podvučene.

Sve pojačane kvote se mogu naći na sajtu AdmiralBet.rs, a kako biste mogli da se kladite na iste neophodno je da imate otvoren online korisnički nalog, ili da tikete uplaćujete putem kladomata.

Za registraciju na sajtu AdmiralBeta je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, a može se obaviti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, kao i neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara na prve tri uplate depozita!

Takođe, ove subote je startovala poslednja faza promocije Kladijator, koja donosi novo sedmodnevno takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulaznice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Pojačane kvote, kao i nova bonus šema su zaista najbrži put do uvećanih dobitaka, zato istražite kompletnu AdmiralBet ponudu, iskoristite ovu jedinstvenu opciju i naplatite svoje poznavanje najbitnijih događaja u svetu sporta!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA