≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vasa Micić ludovao na rođendanu vrele Grkinje: Evo ko je misteriozna lepotica od koje zastaje dah

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin se zadesio na žurci dame koja se bavi odnosima sa javnošću

  • 0

Svoju prvu NBA sezonu u karijeri Vasilije Micić je započeo u dresu Oklahome Siti Tander, a završio ju je zajedno sa Aleksejem Pokuševskim u opremi Šarlot Hornetsa. Pronašao je plejmejker sjajnu formu pred leto i okupljanje reprezentacije Srbije povodom Olimpijskih igara, što svakako može radovati selektora Svetislava Pešića.

Hornetsi nisu imali realne šanse da se domognu plej-ofa, pa je tako Vasa mogao na da ode na poprilično dugačak odmor. Bivši igrač Anadolu Efesa, Žalgirisa, ali i Crvene zvezde i Mege, iskoristio je priliku da poseti Atinu i tamo se pojavio na rođendanu misteriozne Grkinje.

Marikeli Congu je slavila svoj 20. rođendan i na snimku koji je objavila na društvenim mrežama u jednom od klubova u glavnom gradu Grčke veselio se i Micić. Bacio je srpski plejmejker nešto iz ruku preko pevača, a to je zapalo za oko Grkinji.

Marikeli je studentkinja nautičkih studija i pored toga bavi se odnosima sa javnošću u tamošnjoj agenciji. To radi još od 2018. godine, a radi i kao promoterka žurki širom Atine.

Vrlo je aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu i TikToku gde kombinovano ima preko 200.000 pratilaca.

Svojom pojavom privlači pažnju na svakom koraku iz čega i crpi popularnost, a sve postaje jasno kada se baci pogled na njene vrele fotografije.


(Telegraf.rs)

Video: Prvi poeni Vasilija Micića u NBA ligi: Pogledajte kako je Srbin zapalio mrežicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA