Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac joj je legenda, bio prvak Evrope i sveta, a ona je lepotica koja je u vezi sa budućom NBA zvezdom

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navarova ćerka potvrdila romansu sa Huanom Nunjezom

  • 1
Lusija Navaro Printskrin: Instagram/LUCIA NAVARRO

Da nije bilo onog izleta u NBA ligi, kada je u sezoni 2007/08 igrao za Memfis, za Huana Karlosa Navara mogli bismo žargonski da kažemo da je čovek-klub! Možemo, doduše, i ovako, jer je čuveni košarkaš praktično čitavu svoju karijeru proveo u Barseloni!

Sa "katalonskim klubom" je bio dva puta prvak Evrope, osvojio sijaset trofeja i individualnih priznanja i Barsa je s razlogm 2019. povukla njegov dres sa brojem 11 iz dalje upotrebe kako bi se na neki način zahvalila legendi kluba.

Sa reprezentacijom Španije dva puta je bio prvak Evrope i jednom pampion sveta, dok je na Olimpijskim igrama uzimao dva srebra i bronzu, a ono na šta takođe može da bude ponosan jeste to što je ćerka Lusija (19) krenula njegovim stopama.

Pomenuta devojka je članica Barselone, mada je pažnju javnosti privukla zbog toga što je u vezi sa košarkaškem Ulma Huanom Nunjezom.

Nunjez takođe ima 19 godina, ponikao je u madridskom Realu, da bi 2022. godine prešao u Ulm i prošle sezone osvojio šamponsku titulu. Tada je, podsetimo, bio saigrač sa sadašnjim plejmejkerom Crvene zvezde Jagom dos Santosom.

Nunjez je 2021. bio i prvak Evrope u mlađim kategorijama, dok je 2022. osvojio titulu prvaka Španije sa Realom. Mediji pišu da uveliko gleda ka NBA ligi, da ga hoće Boston na draftu, kao i da bi Lusija mogla u SAD zajedno sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA