≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tasić Milice, jako si bezobrazna! Srpska odbojkašica u provokativnom topu zapalila Berlin, Vildozi nije dobro

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uh, ovo nije dobro...

  • 12

U petak, 26. maja od 20 časova će se u finalu Evrolige sastati Panatinaikos i Real Madrid, a Zeleni iz Grčke će imati i posebnu podršku, jer će njihov igrač Luka Vildoza imati "vrelu" navijačicu, njegovu devojku odbojkašicu Milicu Tasić.

Luka Vildoza i Milica Tasić su u vezi otkako je on bio u Crvenoj zvezdi, a njihova ljubav se nastavila i sada kada je napustio Beograd i preselio se u Atinu, gde ga Milica prati u stopu.

Ona je došla na Fajnal for u Berlinu, čime se pohvalila na svom Instagram profilu, a ono što je pokazala oduzima dah.

Srpska odbojkašica je obukla izuzetno provokativni top koji više otkriva nego što skriva, dok je sva bila odevena u crnom.

Odmah se tu javio i njen momak Luka Vildoza, koji je ostavio dva smajlija koja "balave", što dovoljno govori o njenom izdanju.

Sve u svemu, kako je Milica zapalila Berlin, možete videti u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Lepo: Vildoza dosao po srpsku odbojkasicu ispred svlačionice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dabovski

    25. maj 2024 | 22:50

    Da je lepa devojka i zgodna jeste,e sada kažu o ukusima ne treba raspravljati ali devojka je lepa. Što se tiče njenog stila oblačenja to nema veze sa bilo čim već treba biti primećen pa je ovo jedan od načina jer nisi priznat u ovom poremećen svetu vrednovanja ako se ne plasiraš na ovaj način,to je moderno i to tako treba!!! Instagram,Facebook,Meta … bez takvih slika i bez promovisanja na ovakav način nisi prihvatljiv u svetu,nažalost tako je!!! Zanemari moralnu stranu bitno je da se proda i bude vidjen,vidjena!!! Ponavljam,prelepa devojka i zgoda ali bez ovakvih provokativnih slika ne bi bila prihvaćena u ovom poremećenom svetu a izgleda da želi da bude prihvaćena!!!

  • Pp

    25. maj 2024 | 21:48

    Jeftino i vulgarno...

  • Sasa

    26. maj 2024 | 01:08

    Svaku devojku bez mozga obrazovanja i škole koju sam upoznao želela je da bude model i manekenka. A kao fitnes trener znam ih mnogo. Ova dama nije daleko od njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA