Vreme čitanja: oko 1 min.

Najatraktivnija srpska teniserka stigla na Rolan Garos, ali igra turnir u drugom sportu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bojana se "čekirala" u Parizu

  • 0
Bojana Jovanović Printskrin: Instagram/jovanovicbojka

Tenis joj je trenutno verovatno u drugom planu, ali sprska teniserka Bojana Jovanović našla se na ovogodišnjem Rolan Garosu! Doduše, kao običan gledalac!

Međutim, daleko od toga se se Bojana neće takmičiti u Parizu s obzirom na to da če učestvovati na jednom tirniru u padelu, sportu koji se širi munjevitom brzinom i koji je postao i te kako popularan.

Tako je i Bojana, nekadašnja druga najbolja seniorka u Srbiji, odlučila da se prebaci na padel i upravo zbog ovog joj je tenis na drugom mestu.

Bojana Jovanović Printskrin: Instagram/jovanovicbojka

Bojanu na Instagramu prati preko 200.000 ljudi, često svoje pratioce čašćava snimcima sa terena, mada je činjenica da svoju lepotu i atraktivan izgled koristi kao top model.

Prošle jeseni je odradila i trening sa Novakom Đokovićem, a podsećamo da je svojevremeno kao dete vodila životnu bitku.

- U septembru 2004. godine sam krenula u prvi razred. Iako sam bila jako mala, sećam se da me je neposredno pre rođendana 6. novembra iznenada zaboleo stomak. Otišli smo u Tiršovu na rutinsku kontrolu i pregled i niko nije mogao da sanja sa kakvim problemima ćemo se susresti. Dijagnostikovali su mi tumor nadbubrežne žlezde ili neuroblastom u poodmakloj fazi - rekla je Bojana svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA