DŽAJIĆ: Zvezda će i dalje živeti! Razmislićemo o žalbi!

Prvog čoveka crveno-belih odluka o izbacivanju iz Evrope dočekala je u prostorijama kluba * Iako Zvezda ima rok od 10 dana za žalbu, pitanje je da li će to učiniti

  • 21

 Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je da je razočaran izbacivanjem crveno-belih sa evropske scene i najavio da će klub razmisliti da li će se  žaliti na odluku Evropske fudbalske unije (UEFA).

- Naravno da mi je žao što smo izbačeni, pogotovo u trenutku kada smo posle šest godina zasluženo osvojili titulu, teškom mukom i uz mnogo odricanja. Radovali smo se kvalifikacijama za Ligu šampiona i nisam zadovoljan što nećemo igrati, iako mnogi jesu. Živimo u takvom okruženju gde se borite da preživite - izjavio je Džajić.

On je dodao da će Upravni odbor Crvene zvezde u ponedeljak najverovatnije odlučiti da se žali Arbitražnom sudu na odluku UEFA.

- Ovaj klub po svemu zaslužuje da igra kvalifikacije za Lifu šampiona, a ne da plaća ceh prošlosti. To je jedina i istinita činjenica - istakao je prvi čovek crveno-belih.

Na pitanje novinara da li odluka UEFA znači i raspad šampionske ekipe crveno-belih, on je rekao da "nije u pitanju tim, nego klub".

- Dolasci i odlasci igrača su normalna stvar i to prati svaki klub. Ovoj odluci kumovali su i pojedini mediji, iako je bilo i našsih slabosti. Kao da su želeli da budemo izbačeni, ali to nije opravdanje - ocenio je Džajić i dodao:

- Crvena zvezda će živeti uvek, i da se desila gora stvar po klub. Toliko smo želeli da igrano kvalifikacije za Ligu šampiona, ovu titulu skoro mogu da poredim sa onom iz Barija. Takav je život. Došlo je na naplatu nešto za šta ne mogu da krivim nikoga iz sadašnje uprave, iako sam imao primedbi.

Podsetimo, Fudbalski savez Srbije je saopštio da bi eliminacija Crvene zvezde sa evropske scene naredne sezone predstavljala veliki udarac za srpski fudbal.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    6. jun 2014 | 23:20

    zvezda ce i dalje ziveti,ali na GRBu Partizana i bice CRNE boje !!! Partizan-MIT ili cudo !!! Sto se zalbe tice,bolje je ne spominji..pored velike novcane kazne koju cete svakako dobiti,dobicete jos i dugogodisnju zabranu igranja fudbala i na male golice..san ce vam biti i 3 liga..

  • Srbin

    6. jun 2014 | 20:25

    I TI SI JEDAN OD KRIVACA TOG CEHA IZ PROSLOSTI. ZASTO SI SE UOPSTE VRACAO, KAD SU TE NAVIJACI NAJURILI? TVOJE VREME JE "DAVNO PROSLO", IDI NA PECANJE I KULIRAJ.

  • Sloba

    6. jun 2014 | 21:06

    Au Dzajo sad su ti mediji krivi,isti oni mediji koji vas guraju zadnjih godina,znao sam oduvek da si bio strasan fudbaler,a p...a od coveka,stidi se svojih izjava,zadnjih godinu dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA