NOVI SRBIN U PREMIJER LIGI: Tadić oblači dres Sautemptona?

Srpski reprezentativac je već obavio razgovor sa novim trenerom "svetaca" Ronaldom Kumanom, a holandski mediji kažu da će Tvente zaraditi 12 miliona evra na ovom transferu

  • 0

Dušan Tadić završio je svoj boravak u holandskom fudbalu, pošto će od naredne sezone nositi dres Sautemptona, ako je suditi prema navodima medija u "zemlji lala i klompi".

Srpski reprezentativac zameniće dres Tventea za crveno-beli opremu " svetaca", pošto je holandski tim prihvatio ponudu koja je stigla od premijerligaša. Čelnici kluba iz Enšedea su tražili 12 miliona evra za sjajno krilo, novi šef stručnog štaba Sautemptona Ronald Kuman je pristao da izdvoji toliku svotu novca.

Kako se saznaje, Tadić je potvrdio ovaj transfer rekavši da je razgovarao već sa Kumanom, a u novom timu trebalo bi da bude zamena za Adama Lalanu koji je na pragu odlaska u Liverpul.

Srpski reprezentativac je proveo četiri godine u Erediviziji noseće po dve sezone dres Groningena i Tventea, a bio je jedan od najboljih igrača u ligi. Takođe na kraju ove sezone je bio izabran za najboljeg driblera u šampionatu Holandije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA