MRĐA POTPISAO ZA JAPANCE: Pridružio se bivšem članu Partizana!

Doskorašnji špic crveno-belih potpisao ugovor na godinu i po, uz opciju produženja saradnje, sa japanskom Omijom

  • 3

Dragan Mrđa je i zvanično postao član Omije! Doskorašnji napadač Crvene zvezde potpisao je  s japanskim klubom ugovor na godinu i po dana s opcijom produžetka na još jednu sezonu.

Time je spuštena zavesa na spekulacije gde bi najbolji strelac Jelen Superlige mogao da nastavi karijeru pošto se poslednjih dana baratalo sa nekolicinom klubova među kojima su se isticali upravo Omija i atinski AEK.

Mrđa je u Zvezdu stigao na početku prošle sezone i sa 19 golova bio je najzaslužniji za povratak titule na Marakanu. Međutim, nedavno je tužio klub Arbitražnoj komisiji i pretilo je da će otići iz Ljutice Bogdana bez obeštećenja. Doduše i sada je otišao, ali je u dogovoru sa renoviranom upravom srpskog šampiona odlučio da oprosti dugovanja.

- Čast mi je što sam postao član Omije. Kada sam igrao za reprezentaciju Srbije, stekao sam pozitivan utisak o Japanu. Hvala svima u Omiji koji su mi dali priliku da dođem. Očekujem da ću dati doprinos u ostvarivanju boljih rezultata - rekao je bivši napadač crveno-belih.

Mrđi će društvo u Japanu praviti nekadašnji centarfor Partizana Dženan Radončić, kao i Slovenac Zlatan Ljubijankič.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA