Čović se nije pojavio na saslušanju u tužilaštvu zbog napada na Anđusa!

Predsednik Crvene zvezde trebalo je da ispriča svoju verziju događaja tužilaštvu nakon čega je tužilac trebalo da odluči da li će podići optužnicu protiv njega * Čović se nije pojavio, a svoj izostanak je opravdao bolešću

  • 21

Danas je trebalo da bude dan "D" za KK Crvena zvezda. Predsednik kluba, Nebojša Čović,  trebalo je da dođe na saslušanje u osnovnom tužilaštvu zbog sumnje da je pretukao novinara Dejana Anđusa ispred Televizije „Kopernikus“.

Ali, Čović se nije pojavio u Palati pravde. Prema nezvaničnim informacijama, izostanak je opravdao bolešću.

Podsetimo, policija je još ranije podnela krivičnu prijavu protiv Čovića zbog sumnje da je više puta u lice udario Anđusa, a sada je Čović imao priliku da ispriča svoju verziju priče. Međutim, do toga nije došlo.

Tužilac je trebalo da nakon svih izjava i razmatranja dokaza razmotri da li će se podizati optužnica ili će možda biti zatražena dopuna istrage.

Ukoliko se podigne optužnica, vrlo je moguće da će Čović morati da podnese ostavku na mesto predsednika kluba.

Podsetimo, na filtriranim snimcima sigurnosnih kamera koje je policija uzela kako bi utvrdila da li je bilo incidenta između Čovića i Anđusa ispred „Kopernikusa“, vidi se kako osoba koja liči na Čovića šest puta udara novinara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meca

    7. jul 2014 | 14:27

    Andjus je sportski novinar kakav takav on je novinar kao i Brankica Stankovic. Pri svakoj pretnji navijaca na fejsu ozbiljnih ili praznih deca su bila privodjenja i osudjivanja. Takodje i pripadnici grupe Alcatraz svi su munjevito procesuirani, zatvoreni itd. Kakvu kaznu treba realno ocekivati za coveka koji je fizicki napao i prebio novinara?

  • realno

    7. jul 2014 | 18:58

    Danilovic je pretukao sudiju Jurasa 2007. u Vrscu i nije kaznjen, niti je snosio krivicnu odgovornost.On je i dalje predsednik KK Partizan. Zasto bi sa Covicem bilo drugacije?

  • gojko

    7. jul 2014 | 19:41

    Andjus vredja koga stigne, on treba da odgovara a ne Covic gde su modrice od udaraca sto nije pokazao treba mu evrica pa ajde da tuzi coveka.Dali je tuzio Stojanovica za 10000 hiljada evra ima dase nakupi love Andjus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA