Terzić dobio ovlašćenja predsednika Zvezde!

S obzirom da samo predsednik nekog kluba možda da vodi Zajednicu superligaša, predsednik Skupštine FK Crvena zvezda preneo je ovlašćenja na v.d. genseka

  • 26

Zvezdan Terzić je dobio ovlašćenja predsednika Crvene zvezde kako bi mogao da sačuva funckiju prvog čoveka Zajednice klubova Superlige i tako nastavi da vodi domaće takmičenje.

- Izbori za predsednika Crvene zvezde zakazani su za 10. decembar. Predsednik Skupštine kluba Svetoza Toza Mijailović ovalastio me je da u Zajednici klubova Superlige mogu da zastupam Zvezdu kao njen predsednik. Toza je sve uradio u skladu sa statuom i svojim ingerencijama - rekao je Terzić "Informeru".

Na taj način je Terzić maltene objedinio tri funkcije: vršioca dužnosti generalnog sekretara, predsednika i sportskog direktora. U januaru ove godine je postavljen na čelo Zajednice kao predsednik OFK Beograda.

Mijailović je objasnio da je ovlašćenja predao stručnijem od sebe, a inače, prema statutu, samo predsednik nekog kluba može da predsedava Zajednicom.

- Po odlasku Dragana Džajića ja sam kao prvi čovek Skupštine postao v.d. predsednika. Uzimajući u obzir da baš i nisam čovek iz profesije i da ne mogu da se nosim sa svim tekućim problemima, preneo sam ovlašćenja na Zvezdana Terzića. On je i dalje v.d. generalnog sekretara i potpuno je u redu da se bavi svim važnim klupskim pitanjima. Međutim, on nije zvanično dobio nijednu novu funkciju. Zvezda i dalje čeka izbore predsednika - rekao je Mijailović "Informeru".

Postavlja se pitanje da li će posle uvođenja privremenih licenci Terzić moći da promeni i najviši akt Zajednice.

- Skupština udruženja klubova biće odraža onda kada je zakaže predsednik. Koliko znam, ja je još nisam zakazao. Ona se održava jednom godišnje, a u 2014. je već održana. Šalu na stranu, zbog velikih obaveza razmišljam da se povučem sa funkcije predsednika Zajednice, ali videćemo. Ima još vremena - završio je Zvezdan Terzić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brajko

    26. jul 2014 | 12:12

    E kurdi i posle vam drugi krivi a svaki naredni član uprave je veći lopov od prethodnog dzaja, piksi,čović,toncev...a sada i terza. Vama neprijatelj ne treba sami će te se uništiti

  • aca i toma sd

    26. jul 2014 | 13:09

    Svaki normalan navijac cz se duboko stidi sta se radi u ovom klubu.

  • Nemke

    26. jul 2014 | 10:55

    Tuzni smo i mi i ova zemlja. Sve kriminalci vode sve! E Srbijo raspala..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA