TRENER GALATE: Došao bih u Beograd, ali tamo sam nepoželjan!

- Želim da putujem u Beograd, ali je njihov premijer rekao da sam nepoželjan. Zbog toga sam nemoćan da uradim nešto više i situacija zavisi samo od inicijative našeg Ministarstva inostranih poslova - rekao je Ataman

  • 30

Trener Galatasaraja Ergin Ataman poručio je da želi da dođe u Beograd zajedno sa ekipom Galatasaraja na meč Top 16 faze Evrolige sa Crvenom zvezdom.

Ataman je posle nereda ispred dvorane "Abdi Ipekči" nazvao navijače Crvene zvezde teroristima. U istim tim neredima je ubijen Marko Ivković od strane navijača Galate.

Da li će trener, koji je nazvao Delije teroristima, moći da dođe u Srbiju?

- Ne želim više da pričam o tome. U tim trenucima nisam znao da je navijač ubijen i kasnije sam se javno izvinio srpskom narodu - rekao je Ataman medijima u domovini.

- Mi nemamo problem sa našim srpskim prijateljima, i nadam se da i oni tako misle. Mi smo miroljubiva zemlja i nekoliko važnih srpskih igrača i trenera su u Turskoj. Želim da putujem u Beograd, ali je njihov premijer rekao da sam nepoželjan. Zbog toga sam nemoćan da uradim nešto više i situacija zavisi samo od inicijative našeg Ministarstva inostranih poslova - rekao je Ataman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nigrutin

    20. decembar 2014 | 11:58

    Pokazali ste koliko ste miroljubivi...ostani gde jesi, za boljeg nisi...Neka je večna slava našem Marku. SRBI OVAJ PUT NE SMEJU DA ZABORAVE!

  • Dusan

    20. decembar 2014 | 12:05

    Mislim da posle onakve izjave,ako si covek,muskarac...ne treba da razmatra mogucnosti da dodje. Ili stani iza svojih izjava i stavova ilo cuti i ne pricaj nista..

  • BEN DELIJA

    20. decembar 2014 | 11:41

    KAD BI PAZIO STA PRICAS . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA