ALI SAD STVARNO! Luković od ponedeljka u Zvezdi!

Zvanična promocija defanzivca zakazana je za ponedeljak od 13 sati u Medija centru stadiona "Rajko Mitić"

  • 7

Bivši državni repezentativac i doskorašnji fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga, Aleksandar Luković, od ponedeljka će ponovo pojačati redove aktuelnog srpskog šampiona Crvene zvezde. iako je bila najavljena njegova promocija za petak, on je zbog privatnih obaveza morao da je odloži za ponedeljak.

Iskusni 32-godišnji defanzivac po drugi put će nositi dres crveno-belih, za koje je prethodno nastupao između 2002. i 2006. godine, odigravši 64 utakmice, uz tri postiguta gola.

Luković je ponikao u timu kraljevačke Sloge, odakle je i prešao u Crvenu zvezdu, a kasnije je još igrao za italijanski Udineze i Zenit.

Za nacionalnu reprezentaciju odigrao je 28 utakmica i bio je član tima koji je pod vođstvom Radomira Antića učestvovao na prvenstvu sveta 2010. godine u Južnoj Africi.

Zvanična promocija Lukovića zakazana je za ponedeljak od 13 sati u Medija centru stadiona "Rajko Mitić".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojke

    25. decembar 2014 | 22:50

    Klub duguje 52 miliona a pojacanja stizu. Kako bre?? Pa i CZ i Partizan treba da igraju sa omladincima ako treba a ne da im dugove mi placamo a oni se i dalje zaduzuju. Smanjuju mi platu jer treba finansirati ova dva kluba. Jos sad i KK brata Andreje. Bezati iz ove Srbije!!! Bez cenzure!!

  • robin hood

    25. decembar 2014 | 23:22

    pa nikakavigrac par godina nigde nista i nije igrao,niko ga nece i doso fa igra na RAJKA,hahahah kako glupo zvuci

  • REALNO

    25. decembar 2014 | 23:14

    Zvezdini omladinci su buducnost kluba,svaka čast Lukoviću ali treba gledati dugoročno i ne činiti ponovo i ponovo greške iz prošlosti...Miloš Stojanović,Bogdan Rangelov ...perspektiva kluba.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA