Partizan u jednom danu dobio dva pojačanja!

Najbolji strelac crno-belih tokom jeseni Petar Škuletić ostaće u Humskoj, dok je na mesto sportskog direktora ustoličen Dragan Ćirić

  • 13

Najbolji strelac Partizana Petar Škuletić ostaje u Partizanu, uprkos ponudi francuskog Lila vredne dva i po miliona evra, odlučio je novi Upravni odbor crno-belih.

Kako je novinarima posle sednice objasnio potpredsednik zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković takva odluka doneta je jednoglasno, imajući u vidu stav trenera Marka Nikolića i svih članova rukovodstva.

Istovremeno, na Tumbakovićev predlog za novog sportskog direktora Partizana izabran je nekadašnji prvotimac crno-belih Dragan Ćirić. Takođe, dan nakon izbora novog predsednika Zorana Popovića, zaposleni u SC Teleoptik u Zemunu odlučili su da okončaju štrajk i vrate se redovnim obavezama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KEKEC

    26. decembar 2014 | 15:51

    BRAVO za UO. Tako se to radi za dobro kluba. Na kraju sezone Škuletić će vredeti duplo. Ovde je samo Djurić gubitnik!

  • dragan Mb

    26. decembar 2014 | 17:10

    Vreme je da bude klub sredjen kako treba.Mislim,da je pitanje vremena kad ce da se ugasi CZ....sto bi bilo bolje za sam klub pa neka se napravibista prica kao sto je Glasgov Rangers.Partizan ima jaku osnovu da opstane a CZ te osnove na zalost nema.Ako CZ odluci da krene od nule (4.liga)onda ima nade,ako ne onda je propast zagarantovana.Reforme koje CZ objavljuje samo je obmana za navijace i stvaranje prostora za nove mutne radnje. Partizan ce biti jedini kvaliteten predstavnik naseg fudbala-to je cinjenica!!!!

  • Milos

    26. decembar 2014 | 17:06

    Bravo! Napred Partizan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA