Srbija oslabljena protiv Danske u odlučujućem meču kvalifikacija!

Nemanja Gudelj neće biti u mogućnosti da pomogne Srbiji u duelu u Kopenhagenu

  • 8
Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Vezista Ajaksa Nemanja Gudelj obnovio je povredu skočnog zgloba, a pošto je procenjeno da mu je za oporavak neophodno još najmanje sedam dana, neće putovati u Kopenhagen na duel sa reprezentacijom Danske.

Reprezentacija Srbije biće oslabljena na meču godine, kako je okarakterisan duel u Kopenhagenu protiv Danske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Nemanja Gudelj se povredio tokom mini priprema u Beču i vratio se u Holandiju, pošto je stručni štab odlučio da ga pusti kući jer je za oporavak neophodno najmanje sedam dana.

Takođe, procenjeno je da nema potrebe da menja spisak i da se neki novi igrač naknadno pozove.

Rerprezentaciju Srbije samo pobeda protiv Danske ostalja u konkurenciji za dalji plasman na EURO, pošto iz četiri utakmice i posle kazne sa meča protiv Albanije ima svega jedan bod, dok konkurenti, imaju sedam.

Meč u Kopenhagenu na programu je u subotu 13. juna od 20.45.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    9. jun 2015 | 22:32

    Velika steta. Oni su zavrsili odavno ovo niko nece ni da gleda. 10 godina jedno te isto. 10 godina!!!!!!!! Toleta za predsednika srbije momentalno.!!!! Znao sam da ce se vaditi na povrede . Uvek jedno isto ....Koje crne pobede vi nemozete dati gol jos 30 utakmica

  • Djape

    10. jun 2015 | 13:08

    Koga jos zanima dali ce velicine od nasih fudbalera pobediti ili izgubiti. Od kako je g-din teleca glava uzeo FSS u svoje kandze fudbal u Srbiji je izgubio svaki smisao i postao poligon za punjenje dzepova razno raznih protuva koje nemaju veze sa fudbalom.

  • Ma

    10. jun 2015 | 09:09

    Vi možete dati gol jedino kad pola nacije igra da nećete dati,...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA