Čelsi dovodi ratnika za trenera narednog leta?

Argentinac Dijego Simeone smatra da jezička barijera za njega nije problem

  • 2

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone narednog leta mogao bi da preuzme Čelsi, prenosi današnji Dejli Mejl.

Kako navode engleski mediji, Čelsi upravo Simeonea vidi kao idealnog naslednika Žozea Murinja, a argentinski trener je veoma zainteresovan da preuzme šampiona Engleske i veruje da jezička barijera ne bi predstavljala veliki problem.

Simeone je tokom karijere vodio Rasing, Estudijantes, River, San Lorenco i Kataniju, pre nego što je 2011. godine došao u Atletiko Madrid.

Sa Atletikom ima osvojenu Evropa ligu, UEFA Superkup, titulu šampiona Španije, Kup Kralja i Suprkup Španije, a vodio je ekipu i u finalu Lige šampiona 2014. godine, u kojem je Atletiko nakon produžetka poražen od Real Madrida (4:1).

Čelsi je pre dva dana saopštio da je raskinuo ugovor sa Žozeom Murinjom, a pored Simeonea kao mogućeg naslednika na klupi "plavaca" spominju se i Pep Gvardiola, Gus Hidink, Brendan Rodžers i Huande Ramos.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    19. decembar 2015 | 14:03

    Kako bih voleo da svet malo razmisli o fudbalu i uvidi kakve su ovo gluposti. Ti fudbaleri i treneri više ne znaju šta će od sebe i od para. A ko im to daje i zašto?

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    19. decembar 2015 | 13:47

    Браво ,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA