Zdjelar: Zvezda me nije zvala, a u Olimpijakosu računaju na mene!

Imao sam letos druge planove, ali sada želim da se izborim za mesto, rekao je zlatni srpski reprezentativac

  • 5

Mladi srpski reprezentativac Saša Zdjelar rekao je da za sada nije pregovarao sa Crvenom zvezdom o mogućoj pozajmici i dodao da su mu svi planovi vezani za Olimpijakos.

Zđelar je letos bio na pragu dolaska u Partizan, ali je Olimpijakos u poslednjem trenutku stopirao pozajmicu na zahtev navijača. Sada se neumorni vezni igrač spominje kao pojačanje Crvene zvezde.

ZDJELAR JE ŽELEO U PARTIZAN: Vezista otkrio pravi razlog zašto nije došao u Humsku!

- Ništa ne znam o tome, niti sam imao neki poziv iz Zvezde.

- Tu informaciju saznao sam preko prijatelja iz medija. Klub neće da me pustim na pozajmicu i rekli su mi da računaju na mene. Imao sam letos druge planove, ali sada želim da se izborim za mesto- rekao je Zdjelar novinarima u Staroj Pazovi, gde je primio zlatnu medalju i specijalno priznanje FSS posle osvajanja titule prvaka sveta za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Zdjelar ove sezone nema značajnu ulogu u timu iz Pireja, odigrao je samo tri meča u Kupu Grčke.

- Nije mi krenulo najbolje, ali mlad sam i imam priliku da napredujem. U velikom sam klubu i čekam šansu, verujem da će doći. Konkurencija je jaka, na mom mestu igraju Milivojević, Kasami, Kambijaso, velika imena i vrhunski igrači. Drago mi je što radim sa njima, ne bojim se konkurencije i čak volim što je tako - rekao je Zdjelar.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Prema njegovim rečima 2015. godinu i titulu prvaka sveta pamtiće do kraja života.

- Godina koju ćemo svi pamtiti ceo život, stvarno smo na šampionatu sveta bili izvanredni. Iskreno, voleo bih da svaka godina bude ovakva i trudićemo se napredujemo i ponovimo slično. Ne postoji bolja stvar u karijeri da se uradi sa 20 godina - zaključio je Zđelar.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uzicanin

    21. decembar 2015 | 20:37

    Letos je bio na pragu Partizana,ALI Terzic uz pomoc Bogdanova i Vuckovica uz pretnje Zdjelaru i porodici uspeo da mu zabrani da dodje u klub koji voli.Sama njegova poruka posle toga na insagramu je bila"KAD TAD CU ISPUNITU SAN".Pisite o tome a ne da cutite da se ne zamerate Terzicu

  • "UŠATI" i mali partizai

    21. decembar 2015 | 19:40

    Na svetskom prvenstvu je trčao od prvog do poslednjeg sekunda na terenu i to majstorski! Ja veću i pametniju "radilicu" nisam video. Bilo bi sjajno kada bi pojačao Crvenu Zvezdu! Zdjelar će imati vrhunsku karijeru!

  • Шумадинац

    21. decembar 2015 | 20:15

    Ti da se zahvališ navijačima za taj stopirani transver ,da si došao u partizan sada bi mogao da igraš sa drugarima ispred zgrade!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA