Selektor futsal reprezentacije: Ne stajemo ovde, želimo u polufinale!

Najvažnije je da se oporavimo i spremimo za Ukrajinu. Gledali smo ih i znamo kako igraju, nema tajni. Biće borba do poslednjeg daha, rekao je Aca Kovačević

  • 4

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević rekao je da ekipa pobedom nad Portugalijom (3:1) napravila veliki korak ka najvećem uspehu u istoriji i plasmanu u polufinale Evropskog prvenstva.

>>> Da li je ovo najbolja finta u istoriji futsala? Rikardinjo zaludeo srpskog igrača i dao gol! (VIDEO)

- Atmosfera je bila fenomenalna, inspirativna.... Mađioničar Rikardinjo je uradio nešto nesvakidašnje, ali i naši majstori su imali dosta sjajnih poteza.

>>> SRBIJA POBEDILA FUTSAL VELESILU I RIKARDINJA! Idemo dalje sa prvog mesta!

- Za dva dana nas čeka još važniji duel i šansa da se posle devet godina plasiramo prvi put u polufinale - rekao je selektor i pohvalio strelca Mladena Kocića.

- Razgovarali smi pre meča i rekao sam mu da će ga odlučiti. Sazreo je kao igrač i čovek, skoro se oženio i uveličao sebi trenutak. Po meni može još više i u budućnosti ćemo od njega još više očekivati- poručio je selektor "orlova".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ko..

    7. februar 2016 | 13:53

    Prema zvanicnom sajtu UEFA u 18:30h.

  • Janko

    7. februar 2016 | 12:40

    Molim vas napisite tacno vreme utakmice u ponedeljak nase reprezentacije? Negde pise prva utakmice dana negde od 21h. Dolazimo iz Backog Petrovca pa da znamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA