Ispovest Zvezdinog navijača iz Zagreba: Bed Blu Bojsi su izazvali nered, došli su da nas provociraju!

Jedan navijač crveno-belih javio nam se putem mejla u želji da ispriča istinu

  • 5

Tokom meča Cedevite i Crvene zvezde, mnogobrojni hrvatski mediji su preneli vest da su se na tribinama potukla dvojica navijača gostujućeg tima i da su zbog toga izbili incidenti u Draženovom domu.

Sat vremena po završetku utakmice odigrane u petak veče pojavila se informacija da je navijač Cedevite nasrnuo na navijače Zvezde, a istina glasi da su vinovnici napada bili Bed Blu Bojsi.

>>> Retrospektiva ulaska Delija u Zagreb! (FOTO) (VIDEO)

Tako barem tvrdi jedan navijač crveno-belih koji je bio na tribinama.

- Nas 20-ak je došlo da mirno gleda utakmicu. Među navijačima Zvezde je bilo i srpskih političara iz Hrvatske. Takodje, došlo je nekoliko mladih parova iz Beča i Beograda. Čim smo ušli na tribinu, videli smo Bed Blu Bojse, koji uzgred i nisu navijači Cedevite. Došli su sa namerom da  nas provociraju i napadnu.

Foto: Promo Foto: Promo

>>> DRAMA U ZAGREBU: Policija sprečila tuču u hali, orilo se ”ubij Srbina”

- Dovikivali su svašta, ali mi smo mirno gledali utakmicu. U jednom trenutku je ubačeni član BBB počeo da udara sa leđa jednog našeg navijača koji je mirno sedeo. Onda su krenuli da nasrću, ali policija i izbacivači su brzo reagovali , odveli tog navijača u policiju i smirili ostale.

Takođe, u policijskom izveštaju se navodi da se navijač BBB ubacio među navijače Zvezde kako bi ih napao, dok tamošnji mediji pišu drugačije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA