Spartak iz Moskve stiže na Marakanu!

Preostalo je da se usaglase još samo detalji, ali jedno je sigurno - Crvena zvezda i Spartak iz Moskve će odigrati prijateljsku utakmicu narednog proleća

  • 3

Navijači Spartaka i Crvene zvezde pokrenuli su još ranije inicijativu da Crvena zvezda bude Spartakov gost na otvaranju novog stadiona u Moskvi, a priliku za „revanš“ Moskovljani će imati za nekoliko meseci.

Nakon zelenog svetla koje su dobili od Uprave svog kluba, ruski navijači su doputovali u Beograd kako bi posetili stadion „Rajko Mitić“.

Oni su razgovarali sa predsednikom Crvene zvezde Svetozarom Mijailovićem, generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i šefom stručnog štaba Miodragom Božovićem, i načelno su postigli dogovor da okvirni datum odigravanja prijateljske utakmice bude 25. mart. Ruski navijači su, takođe, obogatili kolekciju našeg kluba potpisanim dresom aktuelnih igrača Spartaka.

Ostalo je još da klub iz Moskve potvrdi tačan datum odigravanja ovog meča, i nakon toga priprema može da počne. Utakmica protiv Olimpijakosa protekla je u izvanrednoj atmosferi i nema sumnje da će podjednako lepo biti i na proleće, protiv Spartaka iz Moskve.

(Telegraf.rs/izvor:crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA