≫ 

DNO DNA: Bivša NBA zvezda uhapšena zbog obijanja kola?!

Stivu Frensisu, igraču koji je u karijeri zaradio 103 miliona dolara, preti robija zbog ponovljenog razbojništva

  • 3

Nekadašnjii košarkaš Hjustona Stiv Frensis (39) ne prestaje da šokira svojim ponašanjem.

Bivši ol-star i nekadašnji ruki godine (2000) uhapšen je zbog optužbi za obijanje kola, i preti mu višegodišnja robija jer je isti prekršaj već počinio u junu ove godine.

Frensis je letos uhapšen u mestu Manati, Florida, zbog toga što je iz jednih kola izneo robu i novac u vredosi od 7.000 dolara. Međutim, prošao je praktično nekažnjeno jer se dva dana kasnije pojavio u policiji sa ukradenim vrednostima i priznanjem da je on obio kola.

Dve nedelje pre toga, u Hjustonu, Frensisa je zaustavila policija dok je upravljao automobilom pod dejstvom marihuane.

Nije dugo prošlo, Frensis se ponovo našao u policijskim beleškama, i opet zbog obijanja kola. Konkretno, on je uhvaćen u razbojništvu ispred jednog restorana u Floridi, kada ga je jedan od konobara primetio i alarmirao policiju.

Nakon poslednjeg prestupa, košarkaš je završio iza rešetaka, određena mu je kaucija od 1500 dolara i protiv njega je podignuta optužnica.

Frensisov život posle završetka karijere je za rubriku "verovali ili ne", jer je reč o igraču koji je tokom NBA staža zaradio 103 miliona dolara igrajući za Hjusotn, Orlando, Njujork i kineski Peking Daks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA