≫ 

Dogovor je pao, Grof ostaje trener Zvezde!

Delije mogu da odahnu, Grof ostaje!

  • 60

Čelnici FK Crvena zvezda dogovorili su se sa trenerom Miodragom Božovićem oko uslova, pa će crnogorski stručnjak ostati na klupi do kraja sezone i narednih evropskih kvalifikacija.

Posle dugih pregovora i strepnje navijača, Božoviću su ispunjeni uslovi i on je izrazio zadovoljstvo svime što je preduzeto kako bi se saradnja nastavila, saznaje Telegraf. Još od prošle godine, Božović je nekoliko puta napominjao da je finansijski aspekat najvažniji za funkcionisanje kluba, žalio se na neisplaćene zarade saradnicima i igračima, pa je ispunjavanje tih obaveza bio osnovni preduslov za ostajanje.

>>>Delije zbog Piksija zabranile čelnicima Zvezde da se pojave na ceremoniji FSS?

>>>Zvezda za Ristića dobija bolju ponudu od one koju nudi Espanjol!

>>>Doveden je da bude budućnost Zvezde, ali među prvima odlazi sa Marakane (VIDEO)

Bilo je jasno da je Božoviću do kluba stalo, naročito u javnim nastupima kada se sve više govorilo o njegovom mogućem odlasku. Ulazio je i u verbalni duel sa napadačem Partizana Urošem Đurđevićem, čime je između redova najavio nastavak bitke za titulu, a čak se i legendarni Dragan Džajić uključio u ubeđivanje Božovića da ostane trener.

Božović je nakon poslednje jesenje utakmice u Superligi tražio samo dodatno vreme za razmišljanje, proslavio je Svetog Nikolu na Adi Bojani koja mu je baza a odmor, porodicu je posetio u Holandiji, a sada je dogovorom najavio da je spreman za naredne izazove u Superligi i Evropi, koja je ove godine ostala san zbog Ludogoreca i Sasuola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Texasm86

    22. decembar 2016 | 09:48

    Tako je deda, prskaj bre grofe

  • Laf

    22. decembar 2016 | 12:15

    Treba razumeti ovoliku patnju zaledjenih zbog ostanka Grofa na celu Zvezde...jos su sveze u Humskoj sibirske noci.

  • Sergej

    22. decembar 2016 | 09:48

    Dan posto je Poledica objavio za dogovor o prvaku, i ko ispada. Trener za namestena prvenstva, je pristao da ostane do kraja prvenstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA