≫ 

Lebron vodi Kavse do finala, Sparsi jači od Hjustona! (VIDEO)

Prošlogodišnji šampion ide ka finalu Istoka posle ubedljivog vođstva nad Reptorsima 3:0

  • 0

Košarkaši Klivlenda pobedili su Toronto sa 115:94 i poveli sa 3:0 u polufinalu istočne konferencije NBA lige. Sa druge strane na zapadnoj obali San Antonio je poveo sa 2:1 protiv Hjustona nakon pobede 103:92.

Vođa Kavsa Lebro Džejms spakovao je 35 poena 8 skokova i 7 asistencija, a pratili su ga Kajri Irving i Kevin Lav sa po 16 poena, s tim što je Lav uhvatio i 13 lopti, a Irving je imao 5 skokova i 4 asistencije.

Kod Toronta Demar Derozan je ubacio 37 poena uz 2 skoka i 3 asistencije. Pratio ga je Jonas Valančijunas sa 19 poena i 8 skokova (8 od 10 iz igre),

Na zapadnoj obali viđen je duel dva nekadašnja prvaka Sparsa i Rokitsa. San Antonio je zabeležio drugi uzastopni trijumf, a najveći doprinos dali su Lamarkus Oldridž i Kavaj Lenard.

Oldridž se posle prve dve utakmice u kojima je dao svega 19 poena "probudio" i sa 26 koševa, 7 skokova i 2 asistencije trasirao put ekipi Grega Popoviča do pobede. On je u poslednjoj četvrtini sa 9 koševa pomogao svom timu da se rezultatski odvoji.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA