≫ 

Vladimir Stojković: Drago mi je što je Partizan opet prvi, znam kroz šta su prošli!

Reprezentativni golman odbacuje mogućnost transfera u redove crno-belih i ističe da je tu samo da bi održavao formu do meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

  • 6

Vladimir Stojković je ponovo u Humskoj, ali kako kaže u razgovoru za Mocartsport, tu je samo da održi formu i treniraće sa Partizanom kako bi bio spreman za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

On je istakao da mu prija pogled na tabelu i da se nada da će crno-beli na čelu sa trenerom Markom Nikolićem zadržati tu poziciju ispred Zvezde do kraja šampionata.

- Drago mi je sto vidim da je Partizan ponovo prvi. Znam kroz šta su momci na čelu sa trenerom Nikolićem prošli, impresivan je niz od 34 utakmice bez poraza i to me kao nekog ko je bio deo ovog kluba i uvek u njega rado dolazio, veoma raduje. Poenta je da igrači u ovoj fazi takmičenja ostanu čvrsto na zemlji i ne polete. Siguran sam sa neće. Sad moraju sa udare pečat na sezonu.

- Imaju kvalitet i ubeđen sam da ce izdržati. A ja ću biti tu negde da ih podržavam i bodrim. Do novih trofeja - ističe nekadašnji golman crno-belih, koji je u karijeri branio i boje Zvezde, zbog čega je imao brojnih problema tokom karijere sa navijačima crveno-belih, pa čak i u dresu reprezentacije.

Stojkoviću ugovor sa Notingem Forestom ističe u junu 2018. godine, ali je izgubio mesto prvog golmana, pa nije isključeno da promeni sredinu. Ipak, za sada odbacuje mogućnost povratka u Partizan.

- Došao sam kako bih odrzavao formu uoči okupljanja reprezentacije za utakmicu sa Velsom. Nijednog trenutka nije bilo reči o povratku u Partizan. Želja mi je da ostanem fokusiran na obaveze u državnom timu, jer želim sto posto spreman da docekam nastavak kvalifikacija za Mundijal u Rusiji. Hvala klubu što mi je to omogućio - zaključio je Stojković.

Meč između Srbije i Velsa na programu je 11. juna.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin

    11. maj 2017 | 23:29

    Eeee moj ti nesretnice!!!!! Ceo život si sebi obeležio!! Niti te vole grobari ( jer nosio si zvezdin dres) a delije će te vredjati i ponizavati celoga života!!! Mustafa Stojković

  • Sokol Kusta u 90.min za muk na jna

    11. maj 2017 | 22:24

    Iza svakog ugla vreba Dragan Kojic Keba!

  • Semajlirane pufne

    12. maj 2017 | 22:13

    Trebalo bi da te bude sramota da tako nesto izjavis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA