Obamejang ide u PSŽ za rekordan transfer ovog leta!

Najbolji strelac Borusije Dortmund seli se u redove vicešampiona Francuske

  • 0

Najbolji strelac Borusije iz Dortmunda, Pjer-Emerik Obamejang preći će u Pari Sen Žermen u transferu vrednom 70 miliona evra. Biće to rekord kada je plaćeno obeštećenje u pitanju, koji je do sada držao Bernardo Silva, koga je Mančester Siti platio 49 miliona evra.

Ugledni nemački list Bild, koji je uvek prvi najavljivao odlaske iz Dortmunda poput Marija Gecea, Roberta Levandovskog, Matsa Humelsa i drugih, sada prenosi da je brzonogi fudbaler iz Gabona dogovorio četvorogodišnji ugovor sa PSŽ-om prema kojem će zarađivati 14 miliona evra po sezoni.

Da je veliki transfer na pomolu govori i podatak da je Abumejang već kupio vilu u elitnom naselju Pariza, što je potvrdio i Bein sport, medijska kuća u vlasništvu predsednika PSŽ-a.

Borusija spremno čeka odlazak strelca 40 golova prošle sezone, pošto je već krenula sa pregovorima oko prelaska Aleksandra Lakazeta iz Liona i Nikolasa Alarija iz River Plejta.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA