Zvezda predstavila prvo pojačanje: Onim potezom na Marakani sam pokazao da sam zvezdaš odmalena!

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela predstavio Marka Gobeljića

  • 5

Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić rekao je da je počastvovan što je došao u klub za koji navija od malena.

Gobeljić, dosadašnji igrač Napretka, koji može da pokriva više pozicija (desni bek, vezni, napadač), potpisao je trogodišnji ugovor.

>>> Prozivka fudbalera Crvene zvezde: Terzić ima još jedan cilj osim titule, klub računa na sve strance! (VIDEO)

>>> Terzić: Lud je onaj ko misli da Zvezda i Partizan mogu bez države!

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam došao u Zvezdu, ostvario sam dečački san. Zahvalio bih se upravi kluba što me je dovela, nadam se da ću opravdati očekivanja - rekao je Gobeljić na promociji na stadionu Rajko Mitić.

On je istakao da je poslednjih godinu dana u Napretku igrao kao drugi napadač, ali da mu nije strana pozicija desnog beka, na kojoj bi trebalo da igra u Crvenoj zvezdi.

- Od malih nogu navijam za Zvezdu, dosta utakmica sam gledao uživo na stadionu. To sam i pokazao kada sam protiv Zvezde postigao gol i nisam ga proslavio - naveo je 24-godišnji univerzalac.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela poručio je da je Gobeljić doveden kao pojačanje na poziciji desnog spoljnjeg.

- Istekom ugovora i odlaskom Petkovića na tom mestu predviđamo Gobeljića. Nadam se da će dugo godina nositi dres Zvezde i da će ispuniti očekivanja - naveo je Mrkela.

Mrkela nije želeo da priča o potencijalnim novajlijama, već samo da se traže pojačanja u odbrani.

- Neće se donositi ishitrene odluke, pažljivo biramo. Deficitarne pozicije su nam desni bek i štoper. Ono što je sada dostupno lošije je nego što će biti za 15 ili mesec dana. Manje interesantno nam je strano tržište, jer smo popunjeni strancima. Prioritet su slobodni igrači, a ako bude bio neki ekstra kvalitetan fudbaler lično ću insistirati da se sredstva izvdoje - zaključio je Mrkela.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    9. jun 2017 | 14:34

    Jako pojacanje? Nikada cuo za njega! Opet poceli sa greskama da dovode neafirmisane igrace!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA