Đoković za duel protiv Berdiha ponovo bez privilegija kod organizatora Vimbldona: Ali, ovo možda i nije loše za njega!

Najbolji srpski teniser će na teren nakon duela Čilić - Miler, koji otvaraju program na terenu broj 1 od 14 časova u sredu

  • 24

Novak Đoković će meč četvrtfinala Vimbldona protiv Tomaša Berdiha igrati u sredu na terenu broj 1, a taj duel je na programu odmah posle duela Žila Milera i Marina Čilića.

Program počinje od 14. časova, a to znači da Đoković i Berdih neće izlaziti na teren pre 15.30, a u zavisnosti od toga koliko se oduži duel između Hrvata i Luksemburžanina, početak duela najboljeg srpskog i češkog tenisera može da bude odložen.

>>> Novak tražio pomoć lekara: Imam problem koji me muči duže vreme

Ovo je treći put zaredom da su organizatori unapred Đokovićev meč nisu stavili na Centralni teren, što se smatra privilegijom za tenisere, s tim da je svoj duel protiv Manarina igrao upravo tu, jer je zbog dužine duela između Nadala i Milera nije odigrao svoj meč u ponedeljak kada je i bilo planirano.

Centralni teren je i ovoga puta rezervisan za Endija Marija i Rodžera Federera. Britanac će otvoriti program od 14 časova duelom protiv Amerikanca Sema Kverija, dok će posle njihovog meča na teren Rodžer Federer i Miloš Raonić.

Za Đokovića možda i ne mora da bude loše to što će igrati van Centralnog terena ovoga puta, jer je u duelu protiv Manarina uočio ogromnu rupu u podlozi oko servis linije, na šta je ukazao i arbitrima i organizatorima.

Jedini problem može da napravi kiša, koja je u utorak padala u Londonu i napravila je probleme teniserima i teniserkama koji su svoje mečeve igrali van Centralnog terena, koji jedini ima krov.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Escobar

    11. jul 2017 | 21:03

    olos Engleski zeli da on ispadne ali nece da moze hhhhaahhhha Ziveo Djole i Zivela Srbija

  • Небојша

    11. jul 2017 | 22:15

    Ало друже, теби није јасно, Новак је носилац Број 2, прво се информиши, па типкај по тастатури. Узпут биди љубоморан ионако ниси ништа учинио успешно у животу као Новак. Он је био / јесте и биће за нас србе Но1е, теби се то свидело или не. Новаче само ГАЗИ!!!!

  • ajvanho

    11. jul 2017 | 22:05

    Gospodine, Novak je 2. Nosilac a na ATP listi je 4- i igrac sveta, ali nece tako ostati od Ponedeljka. I nije Sandzak nego Raška oblast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA