Navijač o kome Španija bruji: Urinirao po rivalu! (FOTO)

Prilikom gostovanja na stadionu Sosijedada nekulturni pristalica Atletika mokrio po statui legende protivničkog kluba

  • 1

Ispostavilo se da ne može bez incidenata da prođe ta čuvena utakmica Atletika Bilbaoa na stadionu najvećeg rivala Real Sosijedada.

Nekoliko dana posle utakmice koju su u komšiluku igrali igrači Atletika protiv Osasune, jedan od navijača pohvalio se fotografijom ispred stadiona Sosijedada "Anoete", na kojoj urinira po statui legendarnog fudbalera i trenera rivalskog kluba čuvenog Alberta Ormaečea, koja krasi plato ispred stadiona Sosijedada.

Slika je još jedan dokaz o netrpeljivosti dva kluba, a španski mediji su zgroženi skandaloznim ponašanjem navijača, jer skoro svi od reda kažu da je bruka i sramota španskog fudbala, koji je sinonim za kulturnu atmosferu i porodice navijača na tribinama u svetu fudbala.

Očigledno takvi opisi ne važe i kada su baskijski rivali u pitanju.

Podsetimo, Sosijedad večeras igra revanš meč kvalifikacija za ulazak u Ligu šampiona protiv Liona. Prvi meč, baskijski klub je dobio sa 2:0, posle fenomenalnih pogodaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA