VILANDER: Novak samo udara lopticu!

Nekadašnji Gren slem šampion ponovo iskazao negativan stav o našem teniseru, za čiju igru kaže da je monotona

  • 23

Proslavljeni teniser i stručni konsultant na TV "Eurosport" Mats Vilander je u komentaru toka US Opena u muškoj konkurenciji govorio , između ostalih i o Novaku Đokoviću. Očekivano, Šveđanin je imao negativan komentar što se tiče partija našeg tenisera.

- Federer je kao umetnik, Nadal igra sa strašću, a Đoković udara lopticu. Mislim da je Novakova igra dosta monotona - rekao je Vilander, za kog je tenutno najbolji igrač na svetu Britanac Endi Mari.

- Sumnjam u to da će Endi ikad biti prvi igrač sveta, jer ne igra manje turnire na pravom nivou. Ali mislim da je to dobra stvar. Endi je moj favorit za osvajanje titule, jer mislim da je najbolji igrač na svetu kada mu je "glava na mestu". Želi da ima raznovrsnu igru, što mu otežava da održava dobre rezultate. Kad mu instinkt ne radi kako treba, onda odigra pogrešan porez. U manje bitnom meču, on će izvesti slajs udarac, a neće ni znati da je to uradio - specifično je analizirao Vilander i zaključio:

- Mislim da su ostali momci zabrinuti kad je Endi u pitanju. Čak i Nadal, koji nije igrao neko vreme, ima briga da novi Mari može da ga eliminiše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MarkoC

    1. septembar 2013 | 11:38

    Vilander kaze Novak sutra gubi, pa opet kaze sutra gubi, i tako cetrdeset i nesto puta, i eto tako je Vilander sam sebe diskreditovao kao strucnjaka

  • Fica

    1. septembar 2013 | 11:45

    Opet Vilander! Mari mu je najbolji, ali samo kada mu je glava u redu! Ne znam samo kakav je on strucnjak kada blage veze nema! Federer ima urodjene te pokrete, Nadal igra na snagu,Mari besprekornom kondicijom gde sve stize, ali igra dosadan tenis. Novak igra "glavom", i u zbog toga je jednostavno najbolji! Uvek dodje do zasicenja, pada koncentracije, ali posle toga postaju jos jači! Tako da od Novaka tek ocekujem da pokaze zasto je broj 1!

  • Kozak

    1. septembar 2013 | 12:04

    A kakva je njegova igra bila, da zamrzis tenis dozivotno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA