Hrvati se raduju igranju na "lepoj Marakani"

- Željni smo pobeda i uopšte se ne radi o tome što je Srbija s druge strane. Nimalo nas ne brine atmosfera koja će nas dočekati u Beogradu. Uostalom, mi uvek igramo bolje na lepim stadionima, a beogradski je upravo takav - rekao je Rakitić, reprezentativac Hrvatske

  • 1

Hrvatski selektor ili izbornik Igor Štimac "pakuje" poslednje stvari pred put u Beograd na meč protiv Srbije, a igrači "šahovničara" nemaju nameru da se predaju i najavljuju da u naš glavni grad dolaze po bodove koji su im potrebni.

– Nismo bili u Južnoj Africi i želja da odemo u Brazil je ogromna. Remi nas ne bi zadovoljio, svi mislimo samo na pobedu. Biće ako treba i viška pravih boraca, ne zato što igramo protiv Srbije, već zato što nam trebaju ti bodovi - rekao je Ivan Rakitić. On je, između ostalog, dodao:

- Željni smo pobeda i uopšte se ne radi o tome što je Srbija s druge strane. Nimalo nas ne brine atmosfera koja će nas dočekati u Beogradu. Uostalom, mi uvek igramo bolje na lepim stadionima, a beogradski je upravo takav.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pokojni Toza

    3. septembar 2013 | 18:37

    Marakana naravno a ne ono poljance u komsiluku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA