ŠTIMAC: Ležao sam pored Mijatovića kada je na Marakani nestalo struje (FOTO)

Selektor Hrvatske istakao da je u Beograd došao po pobedu i prisetio se prvog gostovanja kada je u Srbiju dolazio kao igrač

  • 0

Fudbalska reprezentacija Hrvatske održala je konferenciju za novinare neposredno pred poslednji trening uoči meča sa selekcijom Srbije u petak od 20:45 minuta.

Ispred medija na ''Marakani'' pojavili su se selektor Igor Štimac i kapiten ''kockastih'' Dario Srna koji su složni u tome da ih na Zvezdinom stadionu očekuje težak meč, ali da su došli da pobede.

- Nikada ranije nismo obezbedili drugo mesto u grupi. Ako me pitate da li smo došli da pobedimo, naravno da jesmo. Još nisam siguran koji će sastav istrčati, ali imamo 23 igrača koje rotiramo i koji su u svakom trenutku spremni. Moji igrači se neće uplašiti jer svi igraju u jakim ligama i navikli su na atmosferu - rekao je Štimac koji se osvrnuo i na odlične mere bezbednosti.

- Kada privatno dolazim u Beograd nemam obezeđenje. Ovo je službena poseta i zahvaljujem se na vrhunskom gostoprimstvu i bezbednosnim merama.

Selektor Hrvatske bio je član one reprezentacije koja je gostovala na ''Marakani'' kada je u drugom poluvremenu nestalo struje. Na pitanje kako se tada osećao imao je zanimljiv komentar.

- Iznenada se desilo i dugo je trajalo. Kada sam počeo u mraku prepoznavati ljude oko sebe video sam da Mijatović i ja ležimo jedan do drugog - rekao je Štimac.

(P.M./M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA