GOSPODIN: Ivanović zaštitio Šimunića od linča (VIDEO)

Kapiten reprezentacije Srbije i defanzivac Čelsija uspeo je da odbrani hrvatskog štopera od bujice napada zbog pogibljenog starta nad Sulejmanijem

  • 17

Start Josipa Šimunića nad Miralemom Sulejmanijem desetak minuta pre kraja meča Srbije i Hrvatske svakako je spasio ''kockaste'' poraza i ne samo da je bio za crveni karton nego i za zatvor s obzirom da je štoper Dinama išao direktno u srpskog igrača kako bi ga onesposobio.

Šimunić je po zasluzio dobio crveni karton, a kako ne bi prošao sa linčovanjem od strane srpskih fudbalera pobrinuo se Bane Ivanović (snimak situacije možete pogledati na 1:01 od početka video klipa)

Kapiten Srbije i defanzivac Čelsija vrlo brzo je zagrlio Šimunića i pokušao da ga odbrani od bujice napada i uspeo je u tome. Nema sumnje lep gest Ivanovića koji je još jednom pokazao da je veliki čovek i fudbaler.

Sulejmani je kraj meča i put u autobus dočekao hramljući na jednoj nozi, a Šimunić se na kraju izvinio fudbaleru Benfike.

- Žao mi je ako sam povredio Sulejmanija i ovom prilikom se izvinjavam - rekao je defanzivac Hrvatske novinarima posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radex

    7. septembar 2013 | 08:47

    Koje agrarne face hrvata , odavno nisam video ruznije ljude !!!

  • beast from the east

    7. septembar 2013 | 09:20

    To uopste nije bio fudbalski start, nego kafanski, siledzijski. Ne kazem da su svi njihovi igraci takvi. Ali kad taman pomislis da su se uzdigli iznad Zvonimira Bobana i ostalih, ovako se nesto vidi. I setis se odmah sa kim imas posla.

  • VforV

    7. septembar 2013 | 09:30

    Naravno...mi smo uvek bili gospoda,za bolesne konjusare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA