NFL: Patriote teško do pobede protiv Džetsa!

Tom Brejdi i ekipa u drugom poluvremenu bez poena, ali dobrom odbranom Nju Ingland odoleo i zabeležio drugi trijumf u sezoni (13:10)

  • 0

U prvom meču drugog kola NFL sezone Nju Ingland petriotsi savladali su na svom terenu Njujork džetse sa 13:10. Ovo je bio peti uzastopni trijumf Toma Brejdija i ekipe nad divizijskim rivalom, definitivno najteži u tom nizu.

Odbrana Nju Inglanda iznela je najveći teret pobede, sprečivši preokret u poslednjoj četvrtini kada su presečena tri pasa kvoterbeka Džetsa, debitanta Džinoa Smita. Defanzivci domaćina su, takođe, i četiri puta sekovali organizatora igre Njujorčana.

Tom Brejdi kompletirao je svega 19 od 39 dodavanja za 185 jardi i tačdaun. Zabrinjavajuće za najefikasniji tim prethodne sezone je to da je posle prve četvrtine do kraja meča postigao svega tri poena, nijedan u drugom poluvremenu. Protiv nejakih Džetsa to je prošlo, ali protiv jačih protivnika neće.

Što se tiče gostiju, oni su tačdaun kojim je postignut konačan rezultat i uneta neizvesnost postigli u trećem periodu, a brojne šanse za pobedu onemogućili su im kornerbekovi Patriota Akib Talib sa dva presečena pasa i Alofoso Denard sa jednim.

Preostali dueli na programu su u nedelju, ponedeljak i utorak po našem vremenu. Poslastice su "Mening boul", utakmica u Njujorku u kojoj Džajantsi dočekuju Denver i gde će se suočiti Ilaj, kvoterbek domaćina, i Pejton Mening, predvodnik Bronkosa, koji je slavio u prethodna dava susreta sa mlađim bratom, kao i meč u Sijetlu u kojem Sihouksi dočekuju San Francisko.

DRUGO KOLO:

Nju Ingland  - Njujork džets 13:10

Nedelja/ponedeljak:

Atlanta – Sent Luis 19.00

Bafalo–Karolina 19.00

Čikago–Minesota 19.00

Grin Bej – Vašington 19.00

Indijanapolis–Majami 19.00

Kanzas siti – Dalas 19.00

Filadelfija  - San Dijego 19.00

Baltimor–Klivlend 19.00

Hjuston–Tenesi 19.00

Arizona–Detroit 22.05

Tampa Bej – Nju Orleans 22.05

Ouklend-Džeksonvil 22.25

Njujork džajants – Denver 22.25

Sijetl – San Francisko 2.30

Utorak:

Sinsinati-Pitsburg 2.30

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA